Böyle vicdansızlık görülmedi! 

Hamile eşinin karnına tekme atıp "Bağırdığı için dövdüm" dedi...

Edirne'ye, ailesiyle birlikte yasa dışı yollardan Yunaniatan'a geçmek için gelen Suriyeli Necmi K. 4'üncü çocuğuna hamile olan dini nikahlı eşi Niğda F.'yi karnına tekme atarak, dövdü. Genç kadın, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, Necmi K., "Bana bağırdığı için dövdüm" dedi.

Suriyeli Necmi K. (28) beraberine hamile eşi Niğda F. (28) ile 3 çocuğunu da alarak, yasadışı yollardan Yunaniatan'a geçmek için İstanbul'dan Edirne'ye geldi. Sınırı geçemeyince İstanbul'a geri dönmeye karar veren aile, dün gece yarısı Edirne Otogarı'na gitti.

Geceyi otogarın arkasındaki boş tarlada geçiren Suriyeli Necmi K. ve Niğda F., arasında bu sabah bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Necmi K.,dini nikahlı eşini, çocuklarının gözü önünde darp etmeye başladı. Vatandaşların ihbarı üzerine gelen polis ekipleri, Necmi K.'yi gözaltına alındı. Hamile olmasına rağmen eşi tarafından karnına tekme atılan Niğda F., ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü. 3 çocuk annesi Niğda F., Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği'nde tedavi altına alındı.

'BAĞIRDIĞI İÇİN DÖVDÜM'

Necmi K., sağlık kontrolünden geçirilmek için getirildiği hastanede, fotoğraflarını çeken gazetecilere Niğda F.'yi kendisine bağırdığı için dövdüğünü söyledi. Eşinin hamile olduğunu bilmediğini öne süren Necmi K., "Eşimin hamile olduğunu bilmiyordum. Bana bağırdığı için onu dövdüm. Yunanistan'a gidecektik, geçemedik. İstanbul'a gitmek için Edirne Otogarı'na geldik" dedi.

Anahtar Kelimeler:
SuriyeIstanbulEdirneHamile
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105