Buket Aydın kovuldu mu?

 Aydın’dan açıklama…

Kanal D Haber Başkanı ve Ana Haber spikeri Buket Aydın, kovuldu mu? Kanal D'den herhangi bir açıklama yapılmazken, akşam saatlerinde bir haber sitesine açıklamada bulunan Buket Aydın, izne çıktığını söylerken, görevine devam ettiğini belirtti. Aydın'ın önceki gün de kovulduğuna dair iddialar sosyal medyaya yansımış, Kanal D ise bu iddiaları reddetmişti.31 Mart Yerel Seçimleri’nden önce ağırladığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “İstanbul, Ankara ve İzmir’i alacağız” açıklamasının ardından kahkaha atan ve tepki çeken Kanal D Ana Haber spikeri Buket Aydın, kovuldu.

GÜVENLİK EŞLİĞİNDE ÇIKARILDI

Medyakoridor’un aktardığına göre; Aydın, kanalın bulunduğu binadan güvenlik eşliğinde dışarı çıkarıldı. Kanal D Ana Haberi Aydın’ın yerine Semiha Şahin sunacak. Aydın, göreve bundan tam bir yıl önce başlamıştı.

“KOVULMADIM İZNE AYRILDIM”

Aydın'ın geçen günlerde de işten atıldığı iddiası dile getirilmiş ancak kanal tarafından yalanlanmıştı. Bir kez daha sunucunun kanaldan gönderildiği öne sürüldü.İnternethaber'e konuşan Aydın, izne çıktığını söylerken, görevine devam ettiğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.