Bunlar İyi Günleriniz...

Fenerbahçe'ye Avrupa'dan men şoku..Ali Koç resmen açıkladı! 

Süper Lig'in ilk yarısının son haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'u 2-1'lik skorla mağlup ederek araya 3 puanla giren Fenerbahçe'de sular durulmuyor. TFF'nin limit sınırı ile şok yaşayan ve transfer yasağı, puan silme gibi cezalarla karşı karşıya kalan Fenerbahçe'de Simon Falette transferi nedeniyle Ali Koç ile Comolli de karşı karşıya geldi. Taraftarın bu transfere tepki göstermesinin ardından twitter hesabı açıp açıklama yapan Comolli, adeta Ali Koç'u taraftarların önüne atmıştı. Son olarak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yaptığı "Avrupa'dan men edilebiliriz" açıklaması taraftarlar arasında soğuk duş etkisi yarattı.

İTİRAF ETTİ: "AVRUPA'YA GİDEMEYİZ!"
Ali Koç'un konuşmasındaki en kritik detay ise Avrupa kupaları ile ilgili oldu... Son 5 sezondur kupa kazanamayan ve 11 yıldır Şampiyonlar Ligi'nde yer alamayan sarı lacivertlilere, bir kötü haber daha gelebilir... Koç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada mali durumun düzeltilememesi halinde Avrupa kupalarının risk taşıdığını aktarırken, "Mali durumu düzeltemezsek şampiyon olsak dahi Avrupa'ya gidememe durumumuz var" dedi.

Anahtar Kelimeler:
TffFenerbahçeAli Koç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.