CİNAYETİ ANLATTI

Eğer ki bu olayın arkasında da FETÖ ile bir bağlantı çıkarsa vah ki ne vah? O zaman olay göründüğünden daha vahim hale gelir. Şu an, bu alçak FETÖ ile ilgili net kesin bir bilgi olmamasına rağmen, emniyet güçlerimiz olayı en ince ayrıntısına kadar araştırıyor. Zira konu ile ilgili 4 polis açığa alındı. Hepimiz merak ediyoruz, olay kaşındıkça, bakalım arkasından neler çıkacak? Vekaleten Rize Emniyet Müdürlüğü’ne bakan Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik’in, kafalarda oluşan soru işaretlerini yaptığı çalışmalarla kısa sürede ortadan kaldıracağına yürekten inanıyoruz.

ÇOK ŞEY KATAR

Öncelikle şunu belirtip hakkını teslim edeyim; kendisini samimi ve sıcak buldum. Zira konuşmasındaki üslup ile bunu açıkça anlıyorsunuz. İnşallah bozmaz, böyle devam eder. AK Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu önceki gün gazetemize bizleri ziyarete geldi. Güzel bir buluşma oldu. Ayrıca güzel de bir sohbet. Zorluoğlu ile ilk kez karşı karşıya geldik. O konuştu biz dinledik, biz sorduk o cevap verdi. Sohbetimiz esnasında kısa da olsa kendisinden bahsetti. 23 yaşında yöneticiliğe başladığını, devletin önemli kademelerinde üst düzey görevler yaptığını anlattı. Bunları anlatırken konulara hakimiyeti, yöneticiliğin gerektirdiği sorumluluklara ve her şeyden önce Trabzon’da yaşamaya geldiğini söylerken Murat Zorluoğlu’nun seçilmesi halinde Trabzon’a çok şeyler katacağı intibahı oluştu bende... Konulara hakimiyetinin yanında, sorunların nasıl çözümleneceği ve projelerin hayata geçirilmesinin nasıl olacağı konusunda da müthiş bilgili ve birikimli. Ne yalan söyleyeyim? Murat Zorluoğlu bende bambaşka bir başkanlık portföyü oluşturdu. Seçilmesi halinde Trabzon kendisini çok sevecektir. Bunu peşinen buradan söyleyebilirim.

DOĞRU OLAN DA BUDUR

Mutlaka her başkan kendi ekibiyle çalışmalıdır. Bu düşünceye katılmayan olabilir mi? Anladığım kadarıyla Murat Zorluoğlu da kendi ekibini oluşturacak. Kısacası Büyükşehirde sil baştan bir ekip yapacak. Yani beyaz bir sayfa açacak. Bunu nda açıklamasını şöyle yaptı: “Bütün sorumluluk başkanda olacağı için çalışacak olduğu ekibi de kendisinin seçmesi kadar doğal bir şey olamaz.” Birlikte yöneteceğiz demesi ise bambaşka bir olaydı. Çünkü Trabzon bu güne değin birlikte ve ortak akılla yönetilmediği için bu söylemi bizler ve Trabzonlular için çok önemli.

DENİZ İÇİN UMUTLUYUZ

Gülcemal dolgu alanına dökülen hafriyatlardan dolayı, sahil bandında koylar oluşmaya başladı. Kendiliğinden oluşan bu koylar sahil bandında gezinti ve spor yapan insanların iştahını kabartmaya başladı. Koylar o kadar güzel oluştu ki, hem çakıl hem de kum haline dönüşüverdiler. Plaj olup halkın denize girecek olduğu alanlara rahatlıkla dönüştürülebilirler. Belki dünyada Trabzon bu konuda tek sıkıntısı olan bir kenttir. Kentin ortası deniz, ancak halk denizle bir türlü buluşamıyor. Sebebi malumunuz. Pis su kanalları, şehrin ortasında denize lağım sularının akmasıdır. Bu konuyu da Başkan Adayı Murat Zorluoğlu’na sorduk. Konuyla ilgili görüşleri ise adeta yüreklerimize dokundu. Mutlaka o alanlarda halkımızı denizle buluşturacaklarını, bunun çalışmasını yapacaklarını en önemlisi göreve seçildiği andan itibaren drenaj çalışmalarını başlatacaklarını söyledi. Trabzon halkı belediye başkanı kim olursa olsun ,bu çalışmayı ve denizle buluşmayı bekliyor. Bu çalışmayı hayata geçirecek irade Zorluoğlu’nda fazlasıyla var. MEYDAN BOŞ YA! Bildim bileli AK Parti yönetimindesin. Bildim bileli, peyzaj çalışmalarından tutun, başka alanlarda da belediyelerle iç içesin! Yani siyasetin tam göbeğindesin. Bu zamana kadar gönüllere girememişsin! Bu zamana kadar millete hizmet getirememişsin! Bu zamana kadar memlekete hareket getirememişsin. Şimdi aday adayı oldun bunları yapacaksın. Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Arzu Yalçınalp, öyle mesajlar veriyor ki, duyunca tebessüm mü edeyim, üzüleyim mi açıkçası iki arada bir derede kaldım. Adama sormazlar mı, senden önce memleket hareketsiz miydi? Sen nasıl hareket getireceksin? Adama sormazlar mı? Hangi hizmet eksikti de sen o hizmeti getirmeye çalışıyorsun? Adama sormazlar mı? Sen aday adayı olduğun partinin bir mensubu değil miydin ve üstelik il yönetimindeydin, o ki eksiklikler aksaklıklar vardı, neden o zaman sesini çıkaramadın? Gözü kör olsun adı üstünde işte siyaset. Yalçınalp de meydanı boş buldu ya!

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105