Çocuk parkına dinsiz engeli!

Trabzon’da hiçbir geliri olmadığı için Erzurum Büyükşehir Belediyesinden çocuk parkı isteyen Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik, “CHP’li belediyelere yardım yapmam, CHP dinsizdir” sözleri karşısında şok olduğunu açıkladı...Trabzon’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin kazandığı tek belediye olan Düzköy zor günler geçiriyor. Geliri olmadığı için sürekli kardeş belediyelerden ya da büyükşehir belediyelerinden yardım isteyerek hizmet vermeye çalışan Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik şok iddialar ortaya attı.

BAŞKANDAN ŞOK SÖZ

Hiçbir gelirleri olmadığı için mecburen başka belediyelerden yardım istediklerini  belirten Başkan Çelik, “Bir çocuk parkı almak için Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e gittim. Başkan bana ‘Ben CHP’li belediyelere yardım yapmam CHP dinsizdir’ dedi” iddiasında bulundu.kemal Bektaş

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105