Dünyaca ünlü Instagram fenomeni dehşeti yaşadı!

O anları anlattı: 24 saat boyunca...

Dünya, ajanslar tarafından son dakika haberi olarak duyurulan ve Instagram fenomeni Lacey Montgomery-Henderson'ın başına gelen olayları konuşuyor. 10 günlük bir iş seyahati için Tayland'ın başkenti Bangkok'a giden ünlü isim, 24 saat boyunca kelimenin tam anlamıyla dehşeti yaşadı. Kendisine 'hayvan' gibi davranıldığını söyleyen genç kadın, yaşanan bu olayı unutamayacağını sözlerine ekledi. İngiliz basını ise, Lacey Montgomery-Henderson'ın başına gelenleri detaylıca işledi. İşte, dünyanın konuştuğu son dakika haberinin ayrıntıları...

İş seyahati dolayısı ile Tayland'a giden İskoç Instagram ünlüsü Lacey Montgomery-Henderson'ın başına gelen olaylar silsilesi dünya ajansları tarafından on dakika olarak duyuruldu. Ünlü isim, 10 günlük bir seyahat nedeniyle Tayland'a uçarken, başına gelecek olaylardan habersizdi... Polis ekipleri tarafından durdurulan Instagram fenomeni, 24 saat boyunca dehşeti yaşadı.

24 SAAT SÜRDÜ!

Lacey Montgomery-Henderson, yaşadığı kâbusu anlatırken, kendisine 'hayvan' gibi davranıldığını söyledi. Bunu hiçbir zaman unutamayacağını sözlerine ekleyen genç kadın; takipçileri olayın detaylarını da paylaştı.

İşte, son dakika haberinin öne çıkan kısımları;İskoç Instagram ünlüsü Lacey Montgomery-Henderson, 10 günlük bir iş seyahati için Tayland'ın başkenti Bangkok'a gitmişti.Pasaportundan iki sayfanın kayıp olduğunu gören Taylandlı yetkililer harekete geçti.28 yaşındaki kadın 24 saat gözaltında kaldı.Gözaltında kaldığı sürece cehennemi yaşadığını söyleyen kadın 'Bana resmen bir hayvan gibi davrandılar' dedi.Lacey, hücrenin hamam böcekleriyle çevrili olduğunu ve çok kötü koktuğunu söyledi.Diğer blogger ve modellerle lüks iş gezisi yapmak isterken başına böyle bir şey gelen Lacey, küçücük hücrede 6 ranzanın olduğunu da sözlerine ekledi.Kimsenin böyle bir durumla karşılaşmaması gerektiğini belirten Instagram fenomeni 'Hemen unutamayacağım bir deneyim' dedi.300 bine yakın takipçisi olan Lacy, pasaport kontrolünde havaalanı polisinin kendisine tekrar tekrar 'Pasaportunuzu kabul edemeyiz' dediklerini belirtti.İngiliz basınına göre genç kadının gözaltına alınması, 5 yıl önce pasaportuna su dökülmesinden dolayı iki boş sayfasının kaybolması ve lekeli kağıdı çıkarmasından kaynaklanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.