Ekmeklerle telefon numarası dağıtıldı

Dünyayı sarıp sarmalayan koronavirüs nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması sürecinde aile içi şiddetin önüne geçebilmek için Trabzon Barosu harekete geçti. Trabzon Barosu, Covid-19 salgın sürecinde kadına ve çocuğa şiddetin artması nedeniyle fırıncılarla işbirliği yaptı.

Konuya ilişkin yaptıkları çalışmayı sosyal medya hesabından duyuran Trabzon Barosu Sibel Suiçmez, salgın sürecinde yaşanan bir gerçeği gözler önüne serdi. Şiddetin pandemi sürecinde artış gösterdiğini dile getiren Suiçmez, “Covid-19 sürecinde kadına-çocuğa yönelik şiddet giderek artmaktadır. Şiddete uğrayan kadının yardım isteme olanağı ise azalmaktadır. Trabzon Barosu tarafından hazırlanan, şiddet durumunda başvurulacak telefon numaralarını gösterir 17.000 kartonet Fırıncılar Odası tarafından ekmek araçlarıyla iki hafta sonu evlere dağıtılmıştır. 300 tane afiş fırınlarımızın camlarına asılmıştır. Fırıncılar Odası Başkanımız Davut İlik'e, Yönetim Kurulu Üyelerine, fırıncılarımıza ve fırın emekçilerimize dayanışmaları nedeniyle çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde ifadelere yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
KadınEkmekBaro
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.