Gençleri satmalıyız

Kulübün geleceği için…

GENÇLERİ SATMALIYIZ

Trabzonspor efsanesi ve Yönetim Danışmanı Denizci, sezon sonu izlenecek transfer politikasının sesi oldu ve “Yeni Yusuf, Abdülkadir bulmalıyız” dedi.

Trabzonspor efsanesi ve Yönetim Kurulu Danışmanı Ali Kemal Denizci bordo-mavili kulübün içinde bulunduğu krizi, “Gençleri satmalıyız” çıkışıyla gözler önüne serdi. Trabzonspor’da Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetim her gündem olduğunda genç oyuncuların gelecekleri ile ilgili olarak temkinli konuşmayı tercih ederken Denizci, “Ben, ‘Yusuf ve Abdülkadir satılmaz’ diyordum ama artık böyle demiyorum” ifadelerini kullandı.

Denizci, Radyospor'da Spor Kazanı programına yaptığı konuşmada Yusuf ve Abdülkadir Ömür’ün sezon sonunda uygun şartların oluşması halinde satılabileceğini söyledi. Denizci, Yusuf’un son dönemlerde formsuz gibi göründüğünü belirtirken, “Ancak Yusuf  kendine dikkat eden bir futbolcu. Bundan önceki süreçlerde ‘Yusuf ve Abdülkadir satılmaz’ diyordum ama artık böyle demiyorum. Trabzonspor bitmiş, satsan bu kadar olmaz” diye konuştu.

Kulüpte her şeyin ipotekli olduğunun da altını çizen Denizci, “Artık kulübü kurtaralım. Yarınlarda yeni bir Yusuf ve Abdülkadir buluruz. Ancak kulübün paraya ihtiyacı var. Fiyatını bulması da çok önemli. Çok iyi bir değer yakalandığı zaman düşünülür. İkisine de devamlı teklif var ama ciddi bir noktaya gelinmedi. Pazarlıklar tam manasıyla olmadı. Ama ileride olacaktır. Yusuf ve Abdülkadir için Sevilla'dan kulübe ilgi kağıdı geldi” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.