Hadise'den corona virüs açıklaması

Hadise'den corona virüs açıklaması

Son dönemde oyuncu Kaan Yıldırım'la sürpriz aşkı ve küs olduğu ablası Hülya Açıkgöz'le yaşadığı sorunlar nedeniyle magazin gündeminden düşmeyen Hadise, bu kez corona virüs açıklaması ve sosyal medya paylaşımıyla adından söz ettirdi.

Dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye'de vaka sayısı 5'e yükselen corona virüs, ünlü isimleri de harekete geçirdi. Konserlerini iptal eden biri de Hadise oldu.

Ünlü popçu, "Mart ayında gerçekleştirilmesi planlanan konserlerimizi corona virüs nedeniyle gerçekleştiremiyoruz, herkesin bilgisine. Bu süreçte hepimizin daha tedbirli ve dikkatli olması gerektriğini lütfen unutmayalım" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Hadise, Instagram'da yoruma kapalı şekilde sıfır makyaj pozunu yayınladı.Ünlü şarkıcının "Hepimize güzel bir hafta sonu diliyorum" mesajını yazdığı paylaşım, yaklaşık 150 bin beğeni aldı.8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü sosyal medya hesabından kutlayan Hadise, makyajsız pozlarını takipçileriyle paylaşmıştı.Güzel şarkıcı, makyajsız pozlarına “Filtre yok, makyaj yok; sadece ben ve özgüvenim” notunu düşmüştü.Şarkıcı, Instagram hesabından, Reynmen’in 'Ela' şarkısında dans ettiği anları “Alsam mı bi dal dudaklarından? #Vol1” notuyla paylaşmıştı.​​​​​.15 milyondan fazla kişinin izlediği seksi dans videosu, Hadise'yi Twitter'da trend topic (gündem) yapmıştı.

Hadise, milyonlarca yorum ve yüzlerce beğeni alan videosunu Instagram hesabından silmişti. Videoyu, sevgilisi Kaan Yıldırım'ın sildirdiği iddia edilmişti.Uzun süre menajerliği yaptığı kardeşi Hadise ile profesyonel ilişkisi sona eren ve bir yıldır küs olan Hülya Açıkgöz'ün, ünlü şarkıcının adını taşıyan alan adını (internet adresi) satışa çıkarıp, buna talip olan takipçi ile fiyat konusundaki pazarlığı dikkat çekmişti.

Anahtar Kelimeler:
SosyalHadiseHülya
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.