Hemşire Tufan’ın sır ölümü aydınlandı

KTÜ Farabi Hastanesi Acil Servisinde erkek hemşire olarak çalışan Çanakkale Doğumlu Tufan GÜL (30) 16 Şubat 2018 tarihinde evinde ölü bulunmuştu. Kendisinden haber alınamaması üzerine eve giren polisler, Tufan Gül’ün cansız bedeni ile karşılaşmıştı.

SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı olayın ardından bir dizi soruşturma başlattı. Şüpheli ölüm olarak başlatılan soruşturma çerçevesinde Tufan Gül’ün bankalara olan borcunun ortaya çıkarılması için çalışma yapıldı. Olay yerinde bulunan serum ve ilaçlar incelemeye alındı. Tufan Gül’ün kullandığı ilaçların kas gevşetici ve uyku verici olduğunu tespit eden soruşturmacı savcı, maktulun bankalara ve kredi kartına borcu olduğunu belirledi. Tufan Gül’ün 17 Mayıs 2017 tarihinde 48 ay vadeyle 66 bin 500 TL kredi çektiğini belirleyen savcı, Tufan Gül’ün babası Nurettin Gül’ün ifadesi aldı. Baba Gül, oğlunun ayrıca 50 bin TL kredi çektiğini maaş hesabından 5 bin 500 TL ve kredi kartından 9 bin 700 TL nakit çekim yaptığını söyledi.

BAŞUCUNDA İLAÇ VE SERUM BULUNDU

Savcı, olay günü duvara kas gevşetici serumu yapıştırarak maktulün aldığını belirledi. Ayrıca maktulün yanı başında beyaz bir kağıda yazılı ‘beni affedin’ şeklinde notun kriminal inceleme sonucunda Tufan Gül’e ait olduğu belirlendi. Bu tespitlerin ardından savcılık, kayıtlara şüpheli olmayan ölüm diye geçen olay hakkında takipsizlik kararı verdi.


 

Anahtar Kelimeler:
HemşireAcilTufan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.