Hemşire Saliha Tuncel’in ölümünde flaş gelişme!

 Rezidanstan düşerek can vermişti

Aksaray'da özel bir hastanede hemşire olarak görev yapan Saliha Tuncel'in bir rezidansın 7. katındaki balkonundan düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili doktor sevgilisi Halil İbrahim A. (43) ile hastanenin müdürü Çiğdem Ö. gözaltına alındı. Her iki şüpheli de adliyeye sevk edildi. Savcılıkta ifade veren baba Salim Tuncel, kızının intihar edecek yapıda bir insan olmadığını söyledi.Olay, çarşamba günü saat 01.00 sıralarında Ereğli Kapı Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki bir rezidansta meydana geldi.Özel hastanesinin Yenidoğan Yoğun Bakım Sorumlu hemşiresi Saliha Tuncel, aynı hastanede Çocuk Sağlık ve Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan sevgilisi Halil İbrahim A'nın 7'nci kattaki dairesinin balkonundan düştü.

SON DAKİKA: Hemşire Saliha Tuncel’in ölümünde flaş gelişme! Rezidanstan düşerek can vermişti

Durumu fark eden binadakiler, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Tuncel, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

SON DAKİKA: Hemşire Saliha Tuncel’in ölümünde flaş gelişme! Rezidanstan düşerek can vermişti

Hemşire Saliha Tuncel, memleketi Niğde'de toprağa verildi.

'KIZIM İNTİHAR EDECEK BİRİ DEĞİL'

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığa gelerek ifade veren baba Salim Tuncel, "Çocuğum intihar edecek karakterde biri değildi. Gerekli ifadelerimi savcılarıma ilettim. Savcılar gerekli açıklamaları yapacak.Devletimiz gerekeni takip ederek, yapacak. Kızımla en son salı günü görüşmüştüm. Kızımla gezmeyi düşünüyorduk. Kızım istifa edecekti" dedi.

DOKTOR VE HASTANE MÜDÜRÜ GÖZALTINDA

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturmayı derinleştirdi. Soruşturma çerçevesinde doktor Halil İbrahim A. ve özel hastanenin müdürü Çiğdem Ö. gözaltına alındı.Her iki şüpheli de emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin savcılıkta ifade verdiği öğrenildi.sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105