İkiz bebeklerin şüpheli ölümü!

Şanlıurfa’da ikiz bebeklerin şüpheli ölümü! Babanın sözleri tüyler ürpertti

Şanlıurfa’nın Bamyasuyu Mahallesinde yaşayan Fatoş ve Ramazan Yedikardeş adlı çiftinin 3 aylık ikizleri Murat ve Meral, uyudukları beşikte ölü bulundu.İkizlerini emzirdikten sonra uyumaları için beşiklerine yatıran anne, bir süre sonra kontrol için odaya girdi. Fatoş Yedikardeş, bebeklerinin hareket etmediğini görünce  yardım için çığlık attı.Annenin feryatları üzerine eve gelen komşuları durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Eve gelen sağlık ekipleri, ikizlerin öldüğünü belirledi. Cumhuriyet savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından ikizlerin cansız bedenleri ölüm nedenlerinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Daha önceden 4 çocuğunun öldüğünü söyleyen baba Ramazan Yedikardeş, "Çocuklarımıza cin musallat oldu" dediği öğrenildi

ÇİFTİN TOPLAM 6 ÇOCUĞU ÖLDÜ
Vücutlarında herhangi bir ize rastlanmayan ikizlerin ölümü ile ilgili polise ifade veren baba Ramazan Yedikardeş, daha önce de 4 çocuğunun öldüğünü söyledi. Ramazan Yedikardeş'in, ifadesinde, "Çocuklarımıza cin musallat oldu" dediği öğrenildi.

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.