İşte benzin, motorin fiyatı

Akaryakıt fiyatlarına gelecek zam iptal edildi! Brent petrol fiyatı ne kadar oldu?

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalganlanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor Brent petrol ve dolar kurundaki değişikliklerin ardından yeni zam haberi gelmişti fakat benzine gelecek zam iptal edildi! Brent petrol kaç dolar? Brent petrol fiyatı en son ne kadar oldu? Bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? 

Akaryakıt ürünlerinden benzin grubuna hafta başında gelen zam ardından haftanın son iş gününde yeni bir zam daha gelmesi bekleniyor. 75 kuruş olarak pompaya yansıması beklenen zammın iptal edildiği duyuruldu. İSTANBUL (İGFA) - Dolar kurundaki artış akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor.

Hafta başında benzine gelen zam sonrasında haftanın son gününde de benzine yine zam gelmesi bekleniyordu.Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre, 25 Mayıs Perşembe'yi 26 Mayıs Cuma'ya bağlayan gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 75 kuruş olarak gelecek olan zammın iptal edildiğini duyurdu.Şu anda benzinin ortalama litre fiyatı 20.93 TL, motorinin ortalama litre fiyatı 19.77 TL, LPG (Otogaz) ise ortalama litre fiyatı 10.54 TL. 

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.