Trabzon'un Çaykara ilçesinin dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de elektrikli bisikletle dereye düşen kadın kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Genç kadının olaydan önceki göürüntüleri ortaya çıktı.

GEZMEYE UZUNGÖL'E GİTTİ

Trabzonlu Kübra Adakul 6 ve 8 yaşlarındaki iki kızı ile birlikte gezmek üzere Uzungöl’e gitti. Uzungöl’den elektrikli bisiklet kiralayan Kübra Adakul Uzungöl’den Demirkapı istikametine kiraladığı bisikleti ile yola çıktı. Çatma Mevkiinden Multat Köyünde geriye dönmek istedi. Elektrikli bisikleti çevirmek için kızlarını bisikletten indiren Kübra Adakul bisikleti çevirmeye çalışırken, bisikletle birlikte dereye düştü. Derenin içinde de yaklaşık 150 metre sürüklenen Kübra Adakul için vatandaşlar tarafından olay yerine 112 Sağlık Ekipleri çağrıldı. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri 27 Yaşındaki Kübra Adakul'un hayatını kaybettiğini belirledi. dereden cesedi çıkarılan genç kadın Yomra İlçesinde toprağa verirldi. Kübra Adaku klöye yerleştiği ve  felçli olan annesine baktığı oğrenildi. 

SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Kübra Adakul hayatını kaybetömeden önce çocuklarıyla birlikte elektrikli bisiklette gezinti yaparken görüntüleri ortaya çıktı. Genç kadının mutluluğu görüntülerde kaldı.



 

Anahtar Kelimeler:
TrabzonKazaUzungöl
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.