Kaza yerinde oğlunun ölüm haberini aldı.

Kaza yerinde giden trafik polisi, oğlunun ölüm haberini aldı. Uşak'ta 3 motosikletin çarpışması sonucu bir lise öğrencisi yaşamını yitirdi, iki liseli yaralandı

Uşak Lisesi 11. sınıf öğrencisi Enes Kıtır'ın (18) kullandığı 64 EK 033 plakalı motosiklet ile aynı okuldan U.D. (17) idaresindeki 64 AAB 371 plakalı motosiklet, Uşak-İzmir kara yolu Desan Sitesi mevkisinde  karşı yönden gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki Teknik ve Anadolu Meslek Lisesi 11. sınıf öğrencisi N.B.T'nin (17) kullandığı plakasız motosikletle çarpıştı.İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri, Kıtır'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Tedavi altına alınan sürücülerden N.B.T.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

OĞLUNUN ÖLDÜĞÜNÜ KAZA YERİNDE ÖĞRENDİ

Uşak Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürü'nün makam şoförü olarak görev yapan polis memuru Fatih Kıtır, görevli gittiği kaza yerinde oğlunun ölüm haberini aldı. Gözyaşlarına boğulan trafik polisini, mesai arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Kıtır'ın, motosikletini okula gidip gelmek için bir ay önce satın aldığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.