Kıskançlık cinayetle bitti

2003 bacak güzeli sevgilisini aldatınca ortalık karıştı! Kıskançlık cinayetle bitti

2003 yılında bacak güzeli seçilen eski manken Alev Çökeliler evinde 35 yaşındaki Onur Yılgın ile alkol almaya başlayarak eğlendi. O sırada eve gelen eski manken Alev Çökeliler'in sevgilisi Sadık Şahin kıskançlık krizine girerek ortalığı karıştırdı! 45 yaşındaki adamın tansiyonu yükseldi, Onur Yılgın'ı göğsünden bıçakladı!

2007 yılında uyuşturucu ticareti suçundan gözaltına alınıp daha sonra serbest kalan eski manken Alev Çökeliler (37), Bursa'daki evinde arkadaşı Onur Yılgın  (35) ile birlikte alkol almaya başladı. Bu sırada eve gelen Çökeliler'in sevgilisi Sadık Şahin (45), kıskançlık krizine girdi. Tansiyon yükseldi, taraflar arasında tartışma çıktı. Şahin, Yılgın'ı göğsünden bıçakladı. Daha sonra da kaçtı. Yaralı ise arkadaşı İ.Ö.'den yardım istedi...Hastaneye kaldırılan genç adam kurtarılamadı. Polis, İ.Ö., Sadık Şahin ve Alev Çökeliler'i gözaltına aldı. İ.Ö., serbest bırakılırken, Sadık Şahin ve Alev Çökeliler, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Şahin tutuklanarak cezaevine gönderildi, eski manken salıverildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.