Kocasının imam nikahlı eşini vurdu

Kocasının imam nikahlı eşinin evini bastı...

İzmir'in Ödemiş İlçesi Bengisu Mahallesii'nde meydana gelen olayda iki çocuk annesi Nebahat E.,  eşi B.E.'nin  imam nikahlı  eşi Cansu K.'yı (22) tabanca ile vurdu. Yakalanan Nebahat E. ise kıskançlık nedeniyle eşinin  imam nikahlı eşini vurduğunu itiraf etti.

Nebahat E., 22 Aralık günü  eşinin imam nikahı ile yaşadığı Cansu K.'nın evine gitti. Burada ikili arasında tartişma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Nebahat E.,  tabancasını çantasından çıkardı ve Cansu K.'ye 3 el ateş etti. Cansu K. bacağına isabet eden tek kurşunla yaralandı. Silah seslerinı duyanlar polisi arayarak yardım istedi.Bu sırada Nebahat E. suç aleti tabanca ile olay yerinden kaçtı. Cansu K. ise sağlık ekipleri tarafından Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polisin usrarlı takibi sonucu Nebahat E. Gereli Mahallesi'nde saklandığı evde yakalandı. Nebahat E.'nin sorgusu sürerken, yaralanan Cansu K.'nın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. 

Anahtar Kelimeler:
IzmirKıskançlıkÖdemiş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.