Mahkeme salonu buz kesti!

Mahkeme salonu buz kesti! 'Karım sekiz adamla...'

Kaburgalarında 37 çatlak ve göğüs kafesinde kırık tespit edildi. Yaşananlar anlatıldığında mahkeme salonunda çıt çıkmadı. Karısının şubat ayından beri sekiz erkekle beraber olduğunu ileri süren kıskanç koca, nasıl dehşet saçtığını soğuk kanlılıkla anlattı.2010 yılından beri evli olan Lucy-Anne Rushton ve Shaun Dyson, İngiltere'nin Hampshire bölgesindeki Andover kentinde yaşıyordu. Ancak evlendikleri ilk günden beri çiftin yıldızı hiç tam olarak barışmamıştı.28 yaşındaki Shaun Dyson, kıskançlıkları ve şiddete olan eğilimiyle eşi Lucy-Anne'e zor zamanlar yaşatıyordu. Korkunç olay ise, bu yıl 23 Haziran tarihinde meydana geldi.

Çift tartışmaya başladı, tartışma kısa süre içinde kavgaya dönüştü. Öfkeden deliye dönen Shaun Dyson, eşine şiddet uygulamaya başladı. Lucy-Anne, kaçmaya çalışsa da başarılı olamadı.​​​​​​​İddiaya göre Shaun Dyson, bir çocuk annesi eşine evlilik yüzüğünü göstererek, "Bu yüzüğü yutacaksın. Çünkü bu evlilik bitti, artık birlikte değiliz" diye bağırmaya başladDaha sonra da dokuz yıllık eşi Lucy-Anne Rushton'ını dövmeye başladı. 30 yaşındaki kadın bilincini kaybetmiş bir şekilde yerde yatıyordu ancak öfkeden deliye dönen adam, eşine tekmeler savurmaya devam ettiKomşuların ihbari üzerine polis ekipleri olay yerine gelerek cani kocayı tutukladı. Cezaevine gönderilen adamın mahkemesi, geçen ay görülmeye başlanmıştı.​​​​​​​

​​​​​​​

​​​​​​​

Anahtar Kelimeler:
IngiltereMahkemeHaziran
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.