MESUT ÖZİL'DEN DAHA İYİ

Erman Toroğlu Trabzonspor Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ü yorumladı

Trabzonspor sahasında Kayserispor'u 4-2 yendi ve Avrupa kupalarına katılmayı hak etti. Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı sahanın iyilerinden biriydi. Erman Toroğlu da maçı ve Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ü değerlendirdi...

Trabzonspor sahasında Kayserispor'u 4-2 yendi ve Avrupa kupalarına katılmayı hak etti. Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı sahanın iyilerinden biriydi... Erman Toroğlu da maçı ve Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ü değerlendirdi...Trabzonspor son dakikada yediği ve kaçırdığı gollerle 10 puan kaybetti. Bu durum olmasa Trabzonspor lider olabilirdi. Trabzonspo''da başkan ve yönetim değişti. Yeni yönetim, Ünal Karaman'ı getirdi.

Ünal Karaman çok dürüst bir insadır. Fakat Ünal Karaman göreve ilk geldiğinde dezavantajı vardı.

Bu da takımda Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak gibi papazların olmasıydı. İki oyuncu gidince Ünal Karaman'ın eli de güçlendi. Yusuf Yazıcı, Mesut Özil'den daha yetenekli. Biraz daha kendini geliştirsin Mesut Özil'den daha iyi bir oyuncu olur. Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür, Klopp ya da Simeone'yle 1 sezon çalışsın Avrupa'da her takımda oynar.Abdülkadir ve Yusuf, Arda'nın kültüründe değiller. Bir tarafta Emre, bir tarafta Arda, bir tarafta da Volkan. Üçünü de tanımam.Emre sahanın içinde çirkef fakat Emre'nin saha dışında bir yanlışını görmedim. Arda ve Volkan için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.