Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı’na Kim Atandı?

Millî İstihbarat Teşkilâtı Başkanlığı’na İbrahim Kalın atandı. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan İbrahim Kalın, “Güzel ülkem için durmak yok, yola devam. Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı görevini şahsıma tevdi eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı arz ediyorum. Güçlü, güvenli ve bağımsız Türkiye için çalışmaya devam.” dedi.Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Başkan Recep Tayyip Erdoğan, MİT Başkanlığı'na İbrahim Kalın'ı atadı.

"GÜZEL ÜLKEM İÇİN DURMAK YOK YOLA DEVAM"

İbrahim Kalın, sosyal medya hesabından yaptığı ilk açıklamasında da, "Güzel ülkem için durmak yok, yola devam. Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı görevini şahsıma tevdi eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı arz ediyorum. Yeni görevim dolayısıyla tebrik eden ve dualarını esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.Güçlü, güvenli ve bağımsız Türkiye için çalışmaya devam" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Recep Tayyip ErdoğanMİT
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.