O POLİS TUTUKLANDI

SİLAHLI TEHDİT TUTUKLATTI

Trabzon'dan Gaziantep'e tayin edilen polis memuru Tugay Ş., silah çektiği ve tehditte bulunduğu gerekçesiyle sevk edildiği nöbetçi hakim tarafından tutuklandı.

SAVCI TUTUKLAMA İSTEMİŞTİ

Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nde korku dolu dakikalar yaşanmasına neden olan polis memuru hakkında karar verildi. Trabzon Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Tugay Ş., 30 Mayıs'ta trafikte tartıştığı bir kişiye silah çektiği iddiasıyla gözaltına alındı. Tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen Tugay Ş. adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Polis memuru, olayın ardından kendisini tutuklamaya sevk eden savcı ile tartıştı. Tugay Ş. savcının "O bıyıkları uzatmakla ülkücü ve milliyetçi olunmaz" şeklinde sözler sarf ettiğini ileri sürerek, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Yaşananların ardından Emniyet Genel Müdürlüğü, Tugay Ş.'nin Gaziantep'e tayin edilmesine karar verdi.

BEYLİK SİLAHI KAFASINA DAYADI

Gaziantep'e tayin edildiğini öğrenen Tugay Ş. çılgına döndü ve silahını çekerek, müdürlerin makamının bulunduğu koridora geçti. Tehditler savurduğu ileri sürülen Tugay Ş., silahı kafasına dayadı. Emniyet müdür yardımcısı tarafından ikna edilen polis memuru gözaltına alındı. Kendisine sahip çıkılmadığı belirten Tugay Ş., hakkındaki suçlamaları reddetti. Psikolojisinin bozulduğunu ve sürgünü hazmedemediğini ileri süren polis memeru ölmek istediğini söyledi. İfadesi alınan polis memuru Tugay Ş., çıkarıldığı savcılık tarafından sorgulandıktan sonra tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi. Nöbetçi hakim, Tugay Ş.’yi "silahlı tehdit" suçundan tutuklanmasına karar verdi. Açığa alınana polis memuru için Emniyet Genel Müdürlüğünün soruşturma için müfettiş görevlendirdiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105