ÖLÜYÜ SOYDULAR...

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Çukurçayır Mahallesi’nde ikamet eden Mehmet Ali Göker, 20 Şubat Çarşamba günü fenalaşınca yakınları tarafından acil olarak Trabzon Yavuz Selim Kemik Hastalıkları ve Rehabilitasyon Hastanesine kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Göker, bu hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Fatih Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Burada Göker’e tam 45 dakika hayata dönmesi için müdahale edildi fakat Göker hayata gözlerini yumdu. Göker ailesi bu acı haberle yıkılırken yaşadıkları acı bununla sınırlı kalmadı.

YAKIŞTI MI İNSANLIK?

Ölen Mehmet Ali Göker’in Fatih Devlet Hastanesine getirildiği sırada üstünde kıyafetleri ve cüzdanı vardı. Acılı aile kendini topladıktan sonra merhumun son olarak üzerinde olan hatıralarını almak için hastaneye gitti fakat şok yaşadı. Çünkü merhumun eşyaları ortada yoktu. İddiaya göre, hastane idaresi ortada olmayan eşyalar için önce ‘Eşyalar hastane bahçesinde bulunan iki kişiye teslim edildi’ dedi, ardından ‘Hasta çıplak geldi’ gibi şaşkınlık yaratan savunmada bulundu. Merhumun yakınları ise güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesini ve kayıp eşyaların teminini istiyor. Şimdi soruyoruz: Bir ölüyü soymak hangi vicdana sığar? Bir ailenin tutunacağı son hatıraları yok etmek hangi vicdana sığar? Yakıştı mı insanlık?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.