Öykü Çelik'ten flaş açıklama!

Geçtiğimiz ay 'Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler' yarışmasından elenen oyuncu Öykü Çelik, geçtiğimiz günlerde evlilik teklifine 'evet' dediği İsmail Berhan ile yollarını ayırdıklarını sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu.

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor 2021'de ünlüler takımında yer alan Öykü Çelik, geçtiğimiz ay elenmiş ve İstanbul'a dönmüştü. Ailesi ve adaya gitmeden önce aşk yaşamaya başladığı sevgilisi İsmail Berhan ile hasret gideren Çelik, kısa bir süre sonra evlilik teklifi aldığını duyurmuştu.

EVLİLİK TEKLİFİ ALMIŞTI

EVLİLİK TEKLİFİ ALMIŞTI 

Instagram'dan parmağındaki alyansı paylaşan Çelik, sevgilisinin teklifine 'Evet' yanıtını vermişti. 33 yaşındaki oyuncuya, kısa sürede yüzlerce tebrik mesajı yağmıştı.

AYRILDIKLARINI DUYURDU 

Öykü Çelik, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla nişanlısı İsmail Berhan ile yollarını ayırdıklarını duyurdu.​​​​​​​

Güzel oyuncu, açıklamasında; "İsmail Berhan Perinçekli ile söz konusu olan ilişkimiz karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesinde bitmiş bulunmaktadır. Sevgili basın mensubu arkadaşlar ilişkide olduğumuz dönemdeki gibi ayrılığımıza da aynı hassasiyeti göstermelerini rica ediyorum. Sevgiler" ifadelerini kullandı.

DÜĞÜN İÇİN TARİH VERMİŞTİ 

Geçtiğimiz haftalarda da kuaför öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Öykü Çelik, ne zaman evlenecekleri sorusuna "Önümüzdeki sene yapacağız, 2022’de" yanıtını vermişti.​​​​​​​

​​​​​​​

Öte yandan son zamanlarda sık sık birlikte görüntülenen ikili, geçtiğimiz haftalarda da Bebek'te Berhan’ın da evinin bulunduğu yalı dairesinin önünde otururken objektiflere yansımıştı. Ayaküstü soruları yanıtlayan oyuncu, "Yarışma sonrası böyle bir şey bekliyor muydunuz?" sorusuna yanıt vermişti.

TEKTAŞI DİKKAT ÇEKTİ

Çelik, konuyla ilgili; "Bekliyordum. Ben gitmeden önce konuşmuştuk" demiş ve gazetecilerin tektaşından görüntü aldığını fark eden oyuncu, ”Böyle yapmayın utanıyorum” yanıtını vermişti.​​​​​​​Bir muhabirin, "Tektaş değil gök taşı” sözlerine kahkahayı patlatan Çelik, "Böyle ayıp oluyor gibi geliyor bana açıkçası. Bizim gitmeden önce konuştuğumuz bir şeydi. Hemen gelir gelmez olacağını düşünmüyordum. Biraz daha yaza doğru düşünüyordum ama böyle oldu” ifadelerini kullanmıştı.milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105