SİYASETTE KAZAN KAYNIYOR

ÖRS’ÜN ZİYARETİ VE SANAYİ SİTELERİNİN NAKLİ

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Modern Yeni Sanayi Sitesi Projesi hakkında görüş almak, fikir alışverişinde bulunmak için Tüm Sanayiler Yapı Kooperatifi ile Madeni İşler ve Teknik Makine Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Mustafa Pehlivan’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Tüm Sanayiler Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Gökçen Alemdaroğlu, Modern Sanayi Sitesi Projesi hakkında görüşlerini anlatarak “1000 dönüm bir arazimiz olsa çok rahat bir şekilde Trabzon’un ihtiyaçlarını karşılayabiliriz. Değirmendere Havzası’nı boşaltarak oraya bir sanayi sitesi kurabiliriz. Oradaki esnafımızı bir çatı altında toplayabiliriz. Her kesimin desteğini isteyip, her kesimi bilgilendirip Trabzon için ortak bir akıl üretmeye çalışıyoruz.” dedi.

Örs’ün ziyareti ve her iki başkanın sanayi siteleriyle ilgili beklentileri Trabzon için çok önemli. Bu çerçevede bir hatırlatma yapmak istiyoruz. AK Parti Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu’nun bu yönde bir projesi var. Bir röportajda yayımladık. Oda başkanları bunu bilmeliydi diye düşünüyoruz.

***

TRABZON DESTAN YAZACAKTIR

AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine büyük ilgi gösteren Trabzonlu hemşeherilerinin dünyaya gür bir mesaj verdiğini ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da söylediği gibi merde mert, namerde namert diyen, özü sözü bir, sevince gönülden seven hemşehrilerinin liderinin yanında olduğunu gösterdiğinin vurgulayan Cora, “Sayın Cumhurbaşkanı’mız, asaletli ve vefalı hemşehrileriyle güç birliği yaptı. Milletin partisine, milletin adamına destek veren, sahip çıkan ve arkasında dağ gibi duran bu millet, Trabzon'dan bütün dünyaya, ‘Onların arkasında PKK, PYD, YPG varsa bu davanın ve liderinin arkasında millet var.’ dedi. Çok şükür ki bu ülkenin liderine sahip çıkan bir milleti, milletin emanetine de sahip çıkan bir lideri var. Trabzon millî iradeye, demokrasiye, Cumhur İttifakı'na 31 Mart’ta da sahip çıkacaktır. Tevazu, samimiyet ve gayretle, memleket işi gönül işi diyen Trabzon'a da bu yakışır. Bu şehir, ‘Hizmet sürsün, Türkiye büyüsün’ sloganı ile 31 Mart'ta tarihî bir destan yazacaktır.” şeklinde konuştu.

***

BALTA, BÜYÜK FOTOĞRAFI GÖRÜN

Trabzon Vakfıkebir İlçesinde AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan AK Parti Milletvekili Balta, “Trabzon’da ve Vakfıkebir’de çok önemli hizmetler yapıldı. 400 kilometreye yakın beton ve asfalt yol yapıldı. Sanat yapıları yapıldı.  Daha önce stabilize yol yapılırken kurbanlar kesilir, dozerler davul ve zurnalarla karşılanırdı. Bunun kıymetini bilmemiz lazım. Bu ülkenin birliği, beraberliği, kardeşliği her şeyden önemlidir. Bunun için Cumhur İttifakı var. Farklı siyasi partilere gönül vermiş kardeşlerimize şunu söylemek istiyorum; Şu fotoğrafa bir bakın bir tarafta AK Parti ve MHP diğer tarafta CHP-İYİ Parti- HDP ve diğerleri. Ebetteki bu istiklal ve istikbal mücadelesidir. Elbette ki bu beka meselesidir. Lütfen büyük fotoğrafa bakarak kararınızı verin” şeklinde açıklama yaptı.

***

CHP ADAYI AKYÜZ, HANGİ KONUDA TÜRKİYE’NİN ÇOK BEDEL ÖDEDİĞİNİ SÖYLEDİ?

Seçildiği takdirde hiç kimseyi kutuplaştırmayan, ayrıştırmayan bir yönetim anlayışı benimseyeceğini her platformda dile getiren CHP Ortanisar Belediye Başkan AdayıSalih Akyüz, kutuplaşmalardan dolayı ülkenin geçmişte çok bedel ödediğini ifade etti. Herkesin belediye başkanı olacağını belirten Akyüz “Belediye başkanının partisi olmaz. Biz herkese eşit davranacağız. İnsanları ideolojilerine göre ayırırsanız, ötekileştirirseniz, kutuplaşmaların önüne geçemezsiniz. Biz bu kutuplaşmalardan dolayı çok bedel ödemiş bir ülkeyiz. Biz halkımızın düşüncelerine saygı duyacağız. Özgürce herkesin fikrini söyleyebildiği ortamlar yaratmalıyız” şeklinde konuştu.

***

BEŞİKDÜZÜ’NE YAPILAN YATIRIMLARI İPTAL EDECEKMİŞLER!

Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu beş yıllık Başkanlığı döneminde Trabzon’daki bütün ilçelerden daha fazla yatırımı Beşikdüzü’ne aldı. Hakikaten bir ilçenin çok üzerinde işler yaptı. Trabzon’un yapamadığı teleferiği Beşikdüzü’ne yaptı. Beşikdüzü’ne aldığı otel yatarımı başlıbaşına bir olay... Öylesine insani dokunuşlarda bulundu ki bunun için yaptıklarını incelemek gerek. Beşikdüzü sakinleri balık tutsun diye 100 metrelik rıhtım yaptı. Mavi Karadeniz Gemisinden sosyal bir donatı çıkarttı.

Bıçakçıoğlu sessiz sedasız gitmeye hazırlanırken Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan Beşikdüzü CHP Belediye Başkan Adayı Ramis Uzun,  garip afişler hazırlattı.  Bıçakçıoğlu’na karşı ilçede 5 yıldır huzursuzluk çıkartanlar... Sandıktan çıkan Bıçakçıoğlu’nu kabullenmeyenler şimdi “Beşikdüzü’ne huzur gelecek” afişleriyle ortaya çıktı. Önce huzursuzluğu çıkart sonra huzur aramak için afiş yap. Bakın neler yapacakmışlar? Teleferiği kapatacaklar. Otel yatırımını durduracaklar. Adamlar bu kafadalar. Oradaki yatırımların Beşikdüzü’nü aştığını ve artık Trabzon’un yatırımları olduğunu unutuyorlar. Zannediyorlar ki Trabzon sessiz kalır. Zannediyorlar ki Beşikdüzü’nün bugüne kadarki içine kapanık şekli devam eder.  Hiçbiri olmayacak. Trabzon Beşikdüzü’ne yapılan yatırımlara sahip çıkacak. Çünkü o yatırımlar Trabzon’un, Giresun’un, Eynesil’in ve Görele’nin...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.