Songül Karlı'dan evlilik itirafı 

Magazin gündemine bomba gibi düşecek evlilik itirafında bulunan Songül Karlı, "Metin Yüncü ile programımın reytingi düştü diye evlendik" dedi.

Songül Karlı, katıldığı YouTube kanalında eski eşi Metin Yüncü ile 2012 yılında yaptığı programın reytingi düştüğü için evlendiğini ve kendisini istemediğini itiraf etti.
Son günlerde eski eşi Metin Yüncü tarafından dolandırıldığı yönündeki haberlerle gündemden düşmeyen Songül Karlı, Ali Eyüboğlu'nun YouTube programına konuk olan. Programda samimi itiraflarda bulunan Karlı, Metin Yüncü ile ilgili bilinmeyenleri açıkladı.

"PROGRAMDA REYTING DÜŞÜNCE BENİ EVLENDİRDİLER"

Eski eşinin kendisini 30 milyon TL dolandırıldığını söyleyen ve evine birçok kez haciz gelen Songül Karlı, son yaptığı evliliğin bir reyting uğrana yapıldığını itiraf etti. Uğur Arslan'la birlikte FOX'ta yıllarca Su Gibi isimli programın sunuculuğunu yapan Karlı, "FOX'ta yaptığımız program bir kere 89'uncu olunca yapımcılar geldi, 'Artık evleneceksin' dedi ve böyle gelişti. Yoksa Metin Yüncü, çok gördüğüm, tanıdığım ve sevdiğim bir insan da değildi. Dört yıllık evliliğimizde bir sene bile evde değildi; 40 kere kapıya koydum kolilerini" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.