TABANCAYA SERVİS İMKANI SAĞLADILAR

TİSAŞ Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek 16 ilde yetkili teknik servis ağı kurdu

Trabzon Silah Sanayi (TİSAŞ) Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek 16 ilde yetkili teknik servis ağı kurdu. Türkiye genelinde yetkili teknik servis sayısını 20’ye tamamlayacaklarını belirten TİSAŞ Yurtiçi Satış ve Pazarlama Müdürü Oğuz Bekar; Van, Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa,  Gaziantep, Osmaniye, Mersin, Sivas, Kayseri, Samsun, Ankara,  Konya, Antalya, İzmir, Balıkesir ve Sakarya olmak üzere 16 ilde şu anda hizmet verdiklerini söyledi.

TÜRKİYE’DE İLK

Savunma sanayinde az sayıda üretici firmalardan biri olduklarını belirten TİSAŞ Yurtiçi Satış ve Pazarlama Müdürü Bekar, “1993 yılında Doğu Karadeniz Silah Projesi kapsamında kurulmuş bir şirketiz. Bugün 10.000 m2 alan üzerinde 150 çalışanıyla 51 farklı modelde ve farklı kalibrelerde hafif silah üreten ve üretilen tabancaları 50’yi aşkın farklı ülkelere ihraç eden şirketimiz kuruluşundan bugüne her zaman ilklere imza atarak bugünlere gelmiştir. TİSAŞ bugün Türkiye’de yine bir ilki gerçekleştirerek 16 ilde yetkili teknik servis ağı kurdu. Kargolarda silah taşıma yasağı var. Bu konuyla ilgili Jandarma Genel Komutanlığının ve EGM’ nün resmi tebligatları mevcut. Uzak illerden silah sahiplerinin tabancalarında oluşan arızalarında fabrikaya gelmeleri çok zor oluyordu ve bizler de hizmeti ayağa getirmeye karar verdik.” dedi.

TEKNİK SERVİS SAYISI 20’YE TAMAMLANACAK

Proje kapsamında 20 farklı il belirlediklerini ve bu illere tek tek ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten TİSAŞ Yurtiçi Satış ve Pazarlama Müdürü Bekar “Prensipte anlaştığımız ustalarımızı fabrikamıza davet ederek 2-3 günlük bir oryantasyon eğitiminden geçirdik. Sonrasında sözleşmelerimizi imzalayarak sertifikalarını vererek illerine uğurladık ve aktif olarak çalışma hayatına başladılar. İstanbul Asya ve Avrupa yakasında ilave 2 tane, Afyon ya da Uşak illeri başta olmak üzere Doğu Ege tarafında ilave 1 tane ve son hazırlıklarını yapmakta olan Muş ile birlikte toplam 4 ilave yetkili teknik servis ile toplam sayımızı 20’ ye tamamlayacağız.” ifadelerine yer verdi.

KULLANICI HARİTASI ÇIKARILACAK

Yetkili teknik servisleri bir sisteme bağlayıp online şekle dönüştürmek üzere hazırlık yaptıklarını belirten TİSAŞ Yurtiçi Satış ve Pazarlama Müdürü Bekar “Balistik parça harici her türlü yedek parça siparişlerini sistem üzerinden kendi user ve şifreleri ile her bir yetkili teknik servis kendisi yapabilecek. Ayrıca servis hizmeti verilen tabancaların ve müşterilerin tüm bilgileri de sisteme girilecek ve bu sayede tam anlamıyla bir kullanıcı haritası çıkartılmış olacak. Sağlıklı bir sistem kurulumu sayesinde, net ölçülebilir bir satış sonrası müşteri analizi yapılacağı için elimizde ürünlerimizle ilgili çok fazla parametrelerde veriler olacak. AR-GE departmanımıza da bilgi asistliği yapmış olacağız.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonTabancaTİSAŞ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.