TANRIKULU RAHATSIZ OLDU

Yerli silahlar 'li 'nu rahatsız etti

Türkiye'nin yerli ve milli silah hamlesi her fırsatta terör örgütü PKK lehine açıklamalarda bulunan 'li 'nu rahatsız etti. Tanrıkulu bu rahatsızlığını skandal bir tweet ile duyurdu. Terör örgütlerine karşı amansız bir mücadele veren Türkiye, savunma sanayiinde önemli adımlar attı. İlk yerli helikopter, yerli tank, piyade tüfeği ve 'lar üretildi. Milli piyade tüfeği MPT-76 terör örgütlerine karşı düzenlenen operasyonlarda kullanılırken büyük başarılı beraberinde getirdi. Aynı şekilde S'lar da terör örgütlerinin adeta korkulu rüyası oldu.

TERÖRİSTLER ÖLÜYOR, O RAHATSIZ
Türk milleti, tüm bu millileşme adımlarını büyük bir gururla takip ederken  İstanbul Milletvekili 'ndan farklı bir çıkış geldi. CHP'li vekil, savunma sanayiinde atılan millileşme adımlarının ölümlere neden olduğunu yazdı. Tanrıkulu'na tepkiler çığ gibi...

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.