Topunu şikayet ediyor

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, “cumhurbaşkanına hakaretten” tutuklananBerivan B.ye sahip çıkmak için hakaret içerikli metni topluca okuyan KESK, Halkevleri veKolektif üyelerini topluca şikâyet edeceğini açıkladı. Hukukçu Milletvekili Cora “Gazeteci olmadığı hâlde bu maske altında kendilerini dokunulmaz layüsel gören ve aynı hakaret metnini basın huzurunda aynen okuyan ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘a defalarca hakaret edenleri topluca şikâyet edeceğiz.” dedi.

BÖYLE AYMAZLIK OLMAZ

Cora yaptığı açıklamada “Böyle aymazlık olmaz!” diyerek şunları kaydetti: “KTÜ Kolektifgrubu üyesi tarafından Cumhurbaşkanı’mıza en ağır ifadelerle hakaret eden tehdit eden ve ardından tutuklanan bir şahsın eylemini masum bir gazetecilik faaliyeti gibi gören, bir sayfa dolusu iftira ve hakaretleri özgürlük gibi anlatan, gazeteci olmadığı hâlde bu maske altında kendilerini dokunulmaz layüsel gören ve aynı hakaret metnini basın huzurunda aynen okuyan ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a defalarca hakaret eden Kolektif, KESK ve diğer bileşenlerini kınıyorum. Bizim bu toplu hakaret seanslarına sessiz kalmamız mümkün değildir. Milletin iradesine saygı duymayan, ideolojik saplantılarına esir olup hiçbir şekilde hukuk tanımayan bu sözlerin peşine bırakmayacağız. Topluca şikâyet ediyoruz. Topunu ihbar ediyoruz. Cumhurbaşkanıma basın huzurunda alenen hakaret eden bu şahısların hukuk önünde hesap vereceklerdir...”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.