Trabzon’da AVM’ler boş kaldı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 21 Mart'ta kapatılan ve geçen hafta açılış tarihi belirlenen alışveriş merkezleri (AVM) açıldı. Trabzon’da açılan AVM'lerdeki çok sayıda mağazanın kapalı olduğu gözlendi. Bazı mağazalardan ise az sayıda vatandaş alışveriş yaparken Trabzonluların kurallara uyması dikkat çekti.

AVM’LER AÇILDI

Trabzon’da Koronavirüs salgın hastalığı ile mücadele kapsamında alışveriş merkezleri 21 Mart'ta kapatıldı. Normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte Türkiye genelinde olduğu gibi Trabzon’da da AVM’ler kapılarını müşterilerine açtı. Kentteki AVM’lerin ikinci günde de boş kalması dikkat çekerken, az sayıda mağaza açıldı.

ATEŞLERİ ÖLÇÜLDÜ

Trabzon’daki AVM'ler müşterilerini daha önceden oluşturdukları güvenlik noktalarından hijyen kurallarına uyarak içeriye aldı. Girişlerde görevli personel tarafından ziyaretçilerin ateşleri ölçüldü. Alışveriş yapmaya gelenlerden maske takmaları istendi. Ayrıca ziyaretçilere sık sık sosyal mesafe kuralına uymaları hatırlatıldı. AVM'lerin içindeki belirli yerlere uyarı levhası ile dezenfektan aparatları koyduğu gözlendi.

HAZİRANDA TÜM MAĞAZALAR AÇILACAK

Trabzon’da az sayıda mağazanın kepenk açtığı AVM’lerde diğer mağazaların da ne zaman açılacakları öğrenildi. Kentte haziran ayıyla birlikte AVM’lerdeki mağazaların normalleşme süresi nedeniyle kepenklerini tamamen açacakları öğrenilirken haziran ayına gelmeden de bazı mağazaların açılacağı ifade edildi.

Anahtar Kelimeler:
AVMLevhaBoş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.