TRABZONSPOR'U KİM ELE GEÇİRDİ?

Trabzon’u düşünen kim? Hacısalihoğlu’nu kurtarmak için!

Hacısalihoğlu ile Sürmen A.Ş.  Trabzonspor’u ele geçirip kendileri yönetmeye çalışıyor

Ahmet Ağaoğlu’nun Asbaşkan Hacısalihoğlu ile devam etmeme kararı destekçisi Divan Başkanı Ali Sürmen’i harekete geçirdi. Divan toplantısı adeta Hacısalihoğlu’nu kurtarmak için yapıldı Hacısalihoğlu, devam etmek için Sürmen üzerinden Ağaoğlu’na baskı yapıyor. Hacısalihoğlu-Sürmen ortaklığının niyeti kulüp değil, ‘küçük olsun ama Trabzonspor bizim olsun’ düşüncesi.

Hey gidi Trabzonspor’um… Bugünleri de gördük ya… Trabzonspor’un kişisel hesapların sonucu bugünlere geldiğini ne yazık ki bir kez daha gördük. Bordo-mavili kulüp zor günlerden geçerken, bugünleri birlik ve beraberlik içerisinde aşmak için Aralık’taki kongreye gitmeye hazırlanıyor. Camianın ‘derin Trabzon’ diye tabir edilen yapısı kişileri ve hırslarını her şeyin üstünde tuttuğu bir kez daha sergileniyor.

HEM YOKUM, HEM EL ALTINDAN BASKI

Trabzonspor’da Başkan Ahmet Ağaoğlu, Aralık’taki kongrede tekrar aday olmayı düşünürken, camiada ve yönetim içerisinde büyük tepki çeken Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ile yola devam etmeme kararı aldı. Hacısalihoğlu bu kararını bildiği için ‘yokum’ açıklaması ile Ağaoğlu’nun kendine görev vermemesi durumunda ‘ben bıraktım’ diyerek üzerinin çizildiği imajından kurtulmayı planladığı buna karşın el altından da Ağaoğlu’na da baskı yapmaya başlaması dikkatlerden kaçmıyor.

Hacısalihoğlu, bunun için başta en ufak hatada geçmiş yönetime veryansın eden ancak şimdilerde hep susmayı tercih eden Divan Başkanı Ali Sürmen’in devreye girmesini sağladı. Ve ‘Hacısalihoğlu’nu kurtarmak için’ ilk ciddi adım Divan toplantısında atıldı. Yıllarca basına açık yapılan Divan toplantısı bu amaçla kapalı kapılar ardında yapılırken, Sürmen ve arkadaşlarının amacı Ağaoğlu’na Hacısalihoğlu ile devam etmesi için baskı yapmaktı.

Ve Sürmen’in Divan toplantısı sonrası açıklaması da Hacısalihoğlu konusunda Ağaoğlu’na mesaj içeriği taşıdığını açıkça ortaya koydu. Ve bu tablo Trabzonspor’un değil kişilerin hesaplarının düşünüldüğünü bir kez daha gösterdi. Sürmen-Hacısalihoğlu A.Ş. Trabzonspor’un ellerinde kalmasını sağlayarak, birlikte yönetmeye devam etmeyi amaçlıyor. Yıllarca divan üzerinden yönetimleri yönetme isteyen bu yapının son temsilcileri Sürmen ve Hacısalihoğlu, yine ‘küçük olsun ama ne olursa olsun Trabzonspor bizim olsun’ derdinde. Trabzonspor bu kişisel hesaplar içerisindeki ekiple mi kurtulacak… Vah Trabzonspor’um vah... Bugünleri de gördük ya…GÜNEBAKIŞ

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporAli SürmenDivan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.