Youtuber Merve Veziroğlu yaşam savaşı veriyor

İstanbul’da Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım ile Yunus Yıldırım arasında tartışma çıktı. Yunus Yıldırım, mutfaktaki meyve bıçağını kaptı. Genç kadını yatak odasında tam 32 yerinden bıçakladı… Kan donduran olayın ardından polisi aradı. Olay yerine giden ekipler korkunç manzara ile karşılaştı… Yunus Yıldırım gözaltına alındı.İstanbul Üsküdar'da yaşayan yüksek mimar ve Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım (32), dün sabah saatlerinde eşi Yunus Yıldırım ile tartıştı.

Yaklaşık 1 yıl önce Üsküdar'daki evlerine taşınan ve bir süredir şiddetli geçimsizlik yaşayan çift, sabah saatlerinde bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Yunus Yıldırım mutfaktan meyve bıçağını kaptı.Merve Yıldırım'ı yatak odasında 32 yerinden bıçakladı. Yunus Yıldırım daha sonra polisi aradı. Kendisini ihbar eden Yunus yıldırım, eşini bıçakladığını anlattı. Olay yerine giden ekipler, eve girdiklerinde korkunç manzara ile karşılaştı.

Şüpheli olay yerine gelen sağlık ekiplerine yaralı eşinin içeride yattığını anlattı. Gözaltına alınan Yunus Yıldırım, Asayiş Büro Amirliğine götürülürken Merve Veziroğlu Yıldırım'ın yakınları soluğu hastanede aldı.

6 GÜN ÖNCE DOĞUM GÜNÜYMÜŞ!

Öte yandan eşi Yunus Yıldırım tarafından 32 yerinden bıçaklanan Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım'ın 6 gün önce doğum gününü kutladığı ortaya çıktı.

Anahtar Kelimeler:
YoutuberMerve
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.