3 çocuk annesi hayatını kaybetti

Trabzon’da uçurama yuvarlanan araçta bulunan 40 yaşındaki üç çocuk annesi Gülizar Kılıç hayatını kaybetti. Aracın sürücüsü polis memuru ve yakınları kazadan yaralı kurtuldu.

200 METRE UÇTULAR

Trabzon’un Arsin İlçesi Yeşilce Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında bir aile parçalandı. Hafta sonu tatilini geçirmek üzere yakınlarını ziyaret eden Hüseyin ve Gülizar Kılıç çifti günü baba ocağında geçirdi. Bahçeden lahana topladıktan sonra dönüş yoluna geçtikten bir süre sonra direksiyon hakimiyetini kaybeden polis memuru Hüseyin Kılıç’ın kullandığı araç,  200 metrelik uçurama yuvarlandı. Araçtan çıkan Hüseyin Kılıç, çevredekilerden yardım istedi.

ARAÇTAN ÇIKARILDILAR

Hüseyin Kılıç’ın yardım çığlıkları üzerine olay yerine ulaşan AFAD ve sağlık ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu yaralılar hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Gülizar Kılıç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralılar ise tedavi altına alındı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.