Afrin için hazırız!

Afrin'de YPG'li teröristlere karşı mücadele veren Mehmetçik'e bir destek de Trabzon Servis Aracı İşletmeleri Odasından geldi. Trabzon Servis Araçları Odasına bağlı servis sürücüleri, 250 araçla konvoy hâlinde harekâta destek verirken “Afrin’de canını ortaya koyan vatan evlatları, Trabzon servisçileri yanınızda. Gelmek için emir bekliyor”, “Devletimizin her zaman yanındayız” pankartlarıyla da Mehmetçiğe destek verdi. Türk Silahlı Kuvvetlerinin huzuru ve güvenliğini sağlamak amacıyla Afrin bölgesine yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı’na Türkiye’nin dört bir yanından destekler sürüyor. Trabzon Servis Araçları İşletmecileri Odasına bağlı servis sürücüleri, Afrin’de sürdürülen ‘Zeytin Dalı’ harekâtına destek için bir araya geldiler. Ortahisar ilçesi Yenimahalle Fuar Alanı’nda araçları ile toplanan servisçiler, harekâta destek için şehir turu atarak “Her zaman devletimizin yanındayız.” dediler.

TEK BİR TERÖRİST KALMAYACAKTIR

Oda adına açıklama yapan Başkan Yardımcısı İsmail Ulubay, harekâtı desteklediklerini söyleyerek hükûmetin ve ordunun yanında olduklarını ifade etti. Ulubay, “Masum insanları katleden, barışı ve huzuru sonlandırmak amacıyla küresel güçler tarafından kurulan ve onların destekleri ile hayatlarına devam eden terör örgütlerinden bir an önce kurtulmak gerekiyor. Ülkemizin birlik, beraberlik ve huzurunu bozmaya yeltenen bu tür oluşumları ortadan kaldırmak için şanlı Türk ordusu Afrin’de 25 gündür operasyondadır. Türk ordusu tarihte gösterdiği başarıları şimdi de Allah’ın izni ile gösterecektir. Tek bir terörist kalmayacaktır.” diye konuştu.

SÖZ KONUSU VATANSA DÜNYANIN ŞAH DAMARINI KESMESİNİ DE BİLİRİZ

Afrin’e yapılan operasyon sonunda TSK’nın Menbiç’e de girmesi gerektiğini ve orada güvenliği sağlaması gerektiğini kaydeden Ulubay, “Şanlı geçmişe sahip her zaman doğrunun yanında olan, mazlumun duasını alan bir orduya sahip olduğumuz için de rabbimize sonsuz şükürler olsun. Kimi çevreler batının ve emperyalist güçlerin etkisinde kalarak âdeta onların ağzıyla konuşup ‘Ordumuzun Afrin’de ne işi var?’ diye cümleler kullanıyor. O kesimlere de birkaç sözümüz olacaktır. Sınırlarımızın bitişiğinde âdeta bir terör devleti kurulmasına nasıl izin vereceğiz? Bugüne kadar bu mücadelede verdiğimiz şehitlerin ahını nasıl alırız? Devletimizin ve şanlı ordumuzun yanında olduğumuzu an itibarıyla göreve hazır olduğumuzu, bir nefer gibi emir beklediğimizi herkes bilsin. Dünyaya da bir mesaj vermek gerekirse, bizler Türk olarak kan akıtmaya her zaman karşı olmuşuzdur. Ama söz konusu vatansa dünyanın şah damarını kesmeyi de iyi biliriz. Rabbimiz Mehmetçiğimizi korusun. Ordumuzu muzaffer kılsın, yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Afrin Için Hazırız!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.