BAHÇEDE KARDEŞE FACEBOOK DAYAĞI

Trabzon’da kız kardeşinin facebook paylaşımlarına öfkelenen ağabey bahçede karşılaştığı kardeşine önce hakaret etti, sonra yumrukladı ve sopayla dövdü.

FACEBOOK PAYLAŞIMLARINA SİNİRLENDİ

İstanbul’da yaşayan Gülsüm Ü. tatilini geçirmek üzere memleketi Trabzon’a geldi. Trabzon’un Arsin İlçesi’nde baba toprağına gelen Gülsüm Ü. ve eşi Necmi Ü. komşuları ve yakınlarıyla hasret gidermeye başladı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Gülsüm Ü. ve eşi Necmi Ü.’nün sosyal medya facebook hesabından yaptığı paylaşımlarına ve yorumlarına sinirlenen Ali Haydar H., tarlada çalışan eşinin ve kız kardeşinin yanına gitti.

ÖNCE YUMRUKLADI SONRA SOPAYLA VURDU

Fındık bahçesinde yanına gittiği kardeşi Gülsüm Ü.’ye hakaret eden Ali Haydar Ü., kız kardeşine yumrukladı. Gülsüm Ü., ağabeyinin yumruğu ile yere düştü. Gülsüm Ü.’ye hakaretler eden Ali Haydar Ü. bu sefer kardeşini sopa ile dövmeye başladı. Bu sırada araya öfkeli ağabeyin eşi girdi.Abi kardeşi ayırdı. Hızını alamayan öfkeli ağabey kardeşine yönelik hakaretlerini sürdürünce, jandarma karakoluna giden Gülsüm Ü., ağabeyinden şikayetçi oldu.

AĞABEY HAKKINDAKİ SUÇLAMALARI REDDETTİ

Gözaltına alınan ve ifadesine başvurulan Ali Haydar H., hakkındaki suçlamaları reddetti. Olayla ilgili oılarak tamamlanan soruşturmanın ardından hazırlanan dosya savcılığa gönderildi. Cumhuriyet Savcısı kasten yaralama ve hakaret ettiğini iddia ettiği Ali Haydar H.’nin iki ayrı suçtan 9 aydan 3.5 yıla kadar hapsini istedi. Savcı ağabeyin kullandığı sopayı silah olarak kabul etti. Ali Haydar H. asliye ceza mahkemesinde yargılanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.