Bakan Soylu, hafta sonunu Trabzon'da geçirecek

Trabzon AK Parti’de ilk ilçe kongresi yarın yapılıyor. Hayrat’ta saat 14.00’da yapılacak olan ilk ilçe kongresine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve milletvekillerinin de katılması bekleniyor. Kongrede mevcut ilçe başkanı Salih Öztel’in yeniden ilçe başkanı seçilmesine ise kesin gözüyle bakılıyor. AK Parti’de yarın ve pazar günü Araklı, Vakfıkebir ve Beşikdüzü ilçe kongreleri de yapılacak.

AK Parti Trabzon ilçe kongreleri yarın başlıyor. İlk ilçe kongresi Hayrat’ta saat 14.00’da Şelale Düğün Salonu’nda yapılacak. Araklı ilçe kongresi de yarın saat 17.00’da Ali Usta Restoran’da yapılacak. Hayrat’ta Salih Öztel, Araklı’da ise Şaban Bıyık’ın yeniden ilçe başkanı seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

AK Parti’de pazar günü de iki ilçe kongresi yapılacak. Saat 11.00’da Altın Köşk Düğün Salonu’nda Vakfıkebir ilçe kongresi, saat 14.00’da da Kapalı Spor Salonu’nda Beşikdüzü ilçe kongresi yapılacak. Vakfıkebir’de Enver İskenderoğlu, Beşikdüzü’nde de Harun Demirci’nin yeniden ilçe başkanı seçileceği ileri sürüldü.

BAKAN SOYLU GELİYOR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yarın veya pazar günü yapılacak ilçe kongrelerine katılmak üzere yarın Trabzon’a geleceği öğrenildi. Kongrelere Bakan Soylu’nun yanı sıra milletvekillerini de katılacağı kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.