Bir pizza için

ZORLA aldığı bir pizzanın parasını ödeyince, hakkında istenilen hapis cezasında indirim talep edildi. 

GECE YARISI BİR PİZZASINI ALDI

Trabzon’da evlere pizza servisi yapan E.Ö., gelen sipariş üzerine pizzalarını motosikletine yerleştirerek yola çıktı. E.Ö., Yeşiltepe Mahallesi’nden saat 02.30 sıralarında yola çıkan ve 1 Nolu Erdoğdu Mahallesi’nde bulunan müşteriye ait evin önüne ulaştı. Kurye E.Ö. motorunu park ettiği sırada elinde teneke alkol kutusu ile yanına yaklaşan C.Ö., motosikletin arka kısmında bulunan bir pizzayı aldı. Kurye E.Ö. pizzayı alan C.Ö.’ye karşı çıktı. Çıkan tartışma üzerine C.Ö., kendisine karşı çıkan kurye E.Ö.’ye ‘Bak işin’ dedikten sonra teneke alkol kutusu ile vurmaya kalktı.

BABA, PİZZANIN PARASINI ÖDEDİ

Müşteriye getirdiği pizzası alınan kurye E.Ö., polis merkezine giderek şikayette bulundu. Şikâyet üzerine gözaltına alınan C.Ö.’nün babası A.Ö. ise pizzacıya giderek pizzanın parasını ödedi. E.Ö.’nin şikâyetini geri çekmesine rağmen, C.Ö. hakkında geceleyin yağma suçundan başlatılan soruşturma tamamlandı. Soruşturmayı tamamlayan savcı, 10 yıldan 15 yıla kadar hapsini istediği C.Ö.’nin pizza parasını ödediği için cezasında hafifletme istedi. Savcı, pizzanın parası ödendiği için suçu daha az ceza kapsamına alarak C.Ö.’nün 3 yıl 4 aydan 5 yıla kadar hapisle yargılanmasına talep etti. Savcı, hazırladığı iddianameyi ağır ceza mahkemesine gönderdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.