Cama Kartopu  Attın Davası

Trabzon'da kendilerini uyaran eşinin bulunduğu kattaki camı kar topu yağmuruna tutan gençleri döven öfkeli koca ve arkadaşı hakkında hapis istemiyle dava açıldı. 

EVİN CAMINA KARTOPU ATTILAR 

Trabzon'un Çukurçayır Mahallesinde geçen yıl evinin camına kartopu vuran Y.C. adlı kadın, kartopu oynayan 4 genci uyardı. Bu uyarı üzerine H.B., M,A., T,C. ve E.Y. adlı 4 kafadar, Y.C. adlı kadının evinin camını kartopu yağmuruna tuttu. Bu duruma sinirlenen genç kadının uyarılarına aldırış etmeyen 4 genç, kartopu oynamaya devam etti. Y.C., bir süre sonra eve gelen eşi E.C.'ye yaşananları anlattı.

OLAYI ÖĞRENDİ SOKAĞA KOŞTU 

Eşini dinledikten sonra öfkelenen E.C., sokağa çıktı ve arkadaşı H.C. ile birlikte 4 genci kovalamaya başladı. E.C. tehdit ettiği gençlerden T.C.'yi yakaladı. ‘Üzerine şarjör boşaltırım, seni öldürdüm' diyerek T.C'yi tehdit ettiği iddia edilen iki arkadaş E.C ve H.T., yüzüne yumruk attıkları T.C.'yi döverek hastanelik etti. Şikayet üzerine E.C. ve arkadaşı H.T. hakkında soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşturma üzerine tarafların ifadesine başvuruldu. Doktor raporuna göre T.C.'nin yüzünde kırık olduğu tespit edildi. 

KASTEN YARALAMADAN DAVA AÇILDI

Soruşturmayı tamamlayan cumhuriyet savcısı, E.C. ve H.T adlı iki şüpheli hakkında kemik kırığı olacak şekilde kasten insan yaralama iddiasıyla 5 yıldan az olmamak üzere hapisle cezalandırılması istendi. Savcı, şüphelilerden E.C.'yi tehdit suçundan 6 aydan iki yıla, hakaret suçundan ise 3 aydan iki yıla kadar hapsini talep etti. Savcı, hazırladığı iddianameyi asliye ceza mahkemesine gönderdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.