EMEKLE ALBAY CİNNET GEÇİRDİ

ALBAY CİNNET GEÇİRDİ...

Trabzon’da emekli albay Oktay H.., oğlu Oğuz H. göğsünden, kızı Bahar H.’yi kolundan eşi Ayşe H.’yi ise ayağından vurarak yaraladı. Evde bulunan emekli albayın kızı pencereye çıkarak yardım çığlıkları attı. Eve giren bir kişi boğuştuğu emekli albayın elinden silahını almayı başardı.

CAMA ÇIKTI YARDIM İSTEDİ

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Yavuzselim Bulvarı'nda bulunan bir sitede meydana gelen olayda, emekli albay olduğu öğrenilen Oktay H. aile üyeleriyle arasında nedeni belirlenemeyen bir sebepten ötürü tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlenen Oktay H. yatak odasına giderek silahını aldı. Aile üyelerinin yanına dönen Oktay H.. önce oğlunu göğsünden vurdu. Ardından silahı eşine doğrultan Oktay H.. silahı ikinci kez ateşleyerek eşini ayağından vurdu. Bu sırada kaçan genç kız, babası tarafından kolundan vuruldu. B.H. genç kız pencereye çıkarak yardım istedi. Silah sesleri ve genç kızın çığlıklarını duyan vatandaşlar, daireye giderek babaya müdahale etmek istedi. Emekli albayı elinde silahla görenler polise ihbarda bulundu.

EVDE BOĞUŞMA YAŞANDI

Bu sırada eve giren bir kişi, babayı ikna etmek istedi. Eve giren kişi ile Oktay H. arasında boğuşma çıktı. Oktay H.’nin silahı elinden almayı başardı. Bu sırada silahı Büşra H.’yi pencereden dışarı attı. Olay yerine kısa sürede ulaşan polis ekipleri Oktay H.’yi gözaltına aldı. Olayın ardından şahsın asker kökenli olmasından dolayı bölgeye, askeri yetkililerin de geldiği görüldü. Olayda ayağından yaralanan anne ile göğsünden yaralanan oğlunun ise bölgeye gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. 

Anahtar Kelimeler:
Albay
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105