Mahkeme ceza kesti

Trabzon’da FETÖ/PDY üyesi olduğu iddiasıyla yargılanan 10 sanığın her biri, 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. 10 sanığın karara itiraz edeceği öğrenildi. 

ÖRGÜT ÜYESİ OLMAKTAN CEZA YEDİLER 

Trabzon’da FETÖ/PDY üyelerine yönelik operasyonlar tüm hızıyla sürerken, iki yarı mahkemede yapılan yargılamalardan kararlar çıkmaya başladı. Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülün üç ayrı dosyada hakim karşısına çıkan sanıkların her biri haklarındaki iddiaları reddetti. Sanık vekillerinin yaptığı savunmalarının ardından mahkeme başkanı sanıklara son sözünü sordu. Beraat isteyen sanıkların savunmasının ardından mahkeme heyeti her bir dosya için verilen kararı açıkladı. Mahkeme başkanı, her bir sanığı terör örgütü üyesi olmak suçundan cezalandırdı.  

MAHKEME KİMLERE HAPİS CEZASI VERDİ 

Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan sanıklar Denizci Üsteğmen  Ercan G., Denizci Teğmen Murat B., KTÜ’de Asistan olarak görev yapan Çağlar E.Y., öğretmenler Bülent A., Enver A., Şükrü İ., Serkan İ., DSİ çalışanı Ergin D., KTÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmail D. ve Hasan B.’nin hapis cezasına çarptırdığı öğrenildi.  Hapis cezası yiyen 10 sanığın karara itiraz edeceği ileri sürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105