O katil yakalandı


Trabzon'un Araklı ilçesinde pusu kurduğu muhtarı öldürülen katil zanlısı yakalandı.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Masası Ekipleri Gümüşhane’nin Alçakdere mahallesi muhtarı Beyler Bal cinayetinin zanlısı O.B. cinayet büro ekiplerinin ısrarlı takibi sonucu  nerede saklandığı belirlendi.O.B.'nin peşine düşen emniyet güçleri katil zanlısını saklandığı Araklı ilçesi Halilli köyünde kullanılmayan boş bir ikamette yapılan operasyon sonucu olayda kullanmış olduğu tabanca ile birlikte yakalandı. İkizi öldürüldüğü için cinayetten muhtarı sorumlu tuttuğu için cinayeti işlediği ileri sürüldü.

Geçmişte husumet yaşanmış Bal’ın 2017 yılından kalma kan davasına kurban gittiği şüphesi üzerinde duran polis ekipleri, olay yerinde ve Bal’ın evinde geniş güvenlik önlemleri aldı. 31 Mayıs 2017 yılında yaşanan olayda, piyanistlik yapan Volkan B.(32), tartıştığı akrabası Yunus B.(43) tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü. 

Anahtar Kelimeler:
AraklıKatil
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.