Sadettin Saran hakkında karar verildi!

Fenerbahçe Başkanı Saran, adli kontrolle serbest bırakıldı.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sadettin Saran, yürütülen bir soruşturma kapsamında adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, Saran’ın adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi.

Karar doğrultusunda Sadettin Saran’a haftada iki gün imza verme yükümlülüğü ve yurt dışına çıkış yasağı getirildi. Saran, işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

Soruşturmanın içeriğine ilişkin resmi makamlardan henüz detaylı bir açıklama yapılmazken, sürecin yargı makamları tarafından yürütüldüğü bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.