Şantajcılara  Boyun Eğmedi

İKİ SUÇTAN HAPİS İSTENDİ 

Gümüşhane’de FETÖ/PDY üyelerinin şantajına boyun eğemeyen öğretmen Figen A.’nin şikayeti üzerine 4 kişi hakkında hapis istemiyle dava açıldı. Gümüşhane Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak olan şüpheliler Asuman K.Ö., Hasan K., İbrahim K. ve Yakup Y.’nin ‘Şantaj ve suç örgütlerinin isimlerini kullanarak tehdit etmek’ iddiasıyla yargılanacağı öğrenildi. Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik hazırladığı iddianamede, her bir sanık hakkında iki ayrı suçtan toplam 3 yıldan 8 yıla kadar hapis talep etti.

ÖRGÜT ÜYESİ DİYE TEHDİT

Bahar Koleji öğretmeni olan Figen A.’ya kredi çekerek Bank Asya hesabına yatırmasını aksi takdirde maaşını alamayacağı bildirildi. Figen A.’nın nişanlısı Nihat A. buna karşı çıktı. Okul müdürü, il ilamı ve iki kişi, Figen A.’ya nişanlısının DHKP/C terör örgütü üyesi olduğunu ve ayrılmasını istedi. Kadın öğretmen görevini bıraktı. Olayı şahitlerinden bir kadın öğretmen iddiaları doğruladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.