Telefonla oynayan genç 4. kattan düştü

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Pelitli Mahallesi’nde 18 yaşındaki genç 4. kattaki evininin penceresinden düşerek yaralandı.

Olay, Trabzon’un Ortahisar ilçesi Pelitli Mahallesi’nde 28 Mayıs Salı günü meydana geldi. Samet Uzun (18) 23.30 sıralarında oturduğu evin mutfak penceresinde bir ayağı aşağı sarkacak şekilde oturur vaziyette telefonu ile oynadığı sırada dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu dengesini kaybederek 4’ncü kattan düşerek yaralandı. Çevredekilerin ambulansa haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile KTÜ Farabi Hastanesine sevk edilen yaralı, burada yapılan muayenesinde vücudunda birçok kırığın olduğu tespit edildi. Samet Uzun tedavi altınma alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
KtüAmbulansTelefonPENCERE
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.