Trabzonlu mucize çocuk Selçuk Bayraktar, yeni silahı tanıttı

Tüm dünyanın kıskandığı Trabzonlu mucize çocuk Selçuk Bayraktar, yeni silahı tanıttı

SİHA’YA KARDEŞ TİHA’YI ÜRETTİ

Tüm dünyanın kıskandığı Trabzonlu mucize çocuk Selçuk Bayraktar, yeni silahı TİHA’yı sosyal medya hesabından tanıttı.

BAYRAKTAR SOSYAL MEDYADAN TANITTI

Ürettiği silahlar nedeniyle terör örgütleri tarafından hedef gösterilen Selçuk Bayraktar, Akıncı TİHA’nın ikinci prototipinin ilk uçuşuna hazırlandığını duyurdu. Baykar Savunma Teknik Müdürü Bayraktar Akıncı TİHA'nın ikinci prototipine ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Bayraktar paylaşımında, “Kardeşi geldi… Ama sosyal mesafeyi ihmal etmiyoruz” ifadelerini kullandı.’Uçan balık’ olarak da nitelendirilen Akıncı MAM-L, MAM-C, Cirit, L-UMTAS, Bozok, MK-81, MK-82, MK-83, Kanatlı Güdüm Kiti (KGK)-MK-82, Gökdoğan, Bozdoğan, SOM-A gibi mühimmat, füze ve bombayla donatılıyor.

TÜRKİYE’NİN İHA VE SİYA SAYISI 107 OLDU

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir'den sosyal medyada çalışmalarından dolayı Baykar Savunma'yı tebrik ettiCumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, “Jandarma Genel Komutanlığına üç adet ‘Bayraktar TB2’ teslimatını gerçekleştirdik. Böylece envantere giren İHA/SİHA sayısı 107’ye ulaştı” bilgisini verdi.

BAYRAKTAR UÇAN ARAÇ HAYALİNİ ANLATTI

Selçuk Bayraktar, Türkiye'nin ilk uçan otomobili 'Cezeri'yle ilgili açıklamalarda bulundu.  Bayraktar, "Bugün bu alanda çalışanlar yarının üreticisi olacaklar" dedi. Türkiye'nin bu alanda öncü ülkelerden olması için çalıştıklarını belirtti. Bayraktar, "Bugün, 15 yıl sonrasının oyunları kuruluyor. Bugün bu alanda çalışanlar yarının üreticisi olacaklar. Biz istiyoruz ki, ülkemiz bu alanda ciddi oyunculardan birisi olsun, kendi markası olsun". Geleceğin teknoloji adımının uçan arabalar olacağını belirten Bayraktar,  "Hemen bunlar yollara inmeyecekler. Önce belki kenarda daha böyle kır gibi ortamlarda uçacaklar. ATV'ler gibi olacak. Ondan sonra da adım adım hayatımıza girmeye başlayacak" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
TİHACirit
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.