Yedisi Bir Oldu Bir Kızı Kaçırdı

Trabzon’un Araklı İlçesinde 7 kişilik aile üyeleri öğretmen kızı okul önünden kaçırdı. Evlenmeye ikna edemedikleri A.H. ailesine teslim edildi. Öğretmeni kaçıran, zorla alıkoyan ve ikna etmeye çalışan 7 kişi hakkında dava açıldı.

ARAÇLA OKUL ÖNÜNDEN KAÇIRDILAR

Trabzon’un Araklı İlçesi’nde yaşayan ve bir süre A.H. adlı öğretmen ile gönül ilişkisi yaşayan Y.K. akrabası olan sevdiği kızın kendisini terk etmesi üzerine yeniden ikna etmeye çalıştı. Tüm yolları deneyen ve genç öğretmenin evlilik teklifini reddetmesi üzerine palan yapan Y.K. üç kardeşinden yardım istedi. Y.K., kardeşlerinden A.H.’nin görev yaptığı okulun önünden kaçırmasını istedi. Araklı’da okul önünde A.H.’yi zorla bir araca bindirerek kaçıran A.K., H.K. ve M.K., kız kardeşleri G.D.’yi aradı. G.D. ve eşi İ.D ile buluşan üç kardeş kaçırdıkları öğretmen A.H.’yi, A.D. adlı kadının evine götürdü. Ali üyelerinin ‘Bu saatten sonra geri dönüş yok artık evlenmeyi kabul et’ şeklinde genç öğretmeni ikna etmeye çalıştıkları ortaya çıktı. 

Zorla kızı eve sokan aile üyeleri durumu akrabaları olan öğretmen kızın ailesine bildirdi.

MUHTAR ÖĞRETMENİ TESLİM ALDI

Genç kızın ikna olmaması ve ailenin şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Öğretmeni köyün muhtarına teslim eden aile, karakola giderek ifade verdi. Şikayet üzerine gözaltına alınan ve ifadesine başvurulan 7 kişi hakkındaki soruşturma sona erdi. Soruşturmayı tamamlayan Cumhuriyet Savcısı Mustafa İsaoğlu’nun mahkemeye gönderdiği iddianamede, Y.K., M.K., A.K., H.K., İ.D., G.D., A.D. hakkında hürriyeti yoksun kılma suçundan 2 yıldan 7 yıla kadar hapis istedi. Savcı İsaoğlu, ayrıca H.K., A.K. ve M.K . hakkında yağma suçundan 10 yıldan 15 yıla kadar, H.K. hakkında ise yalan tanıklık suçundan 2 yıldan 4 yıla kadar hapis talep etti. 7 şüpheli önümüzdeki günlerde ağır ceza mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105