Bayburt’ta Çıkan Yangında 7 Ev 3 Ahır Yandı

Bayburt Merkez’e bağlı Mutlu Köyü’nde (Varijna) çıkan yangında yedi ev ile üç ahır kullanılamaz hale geldi. Olayda her hangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmazken dumandan etkilenen bazı vatandaşlar tedbir amaçlı hastaneye sevk edildi.Yangının haber verilmesi üzerine köye kısa sürede ulaşan İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken AFAD, 112 acil ve jandarma ekipleri köye de sevk edildi. İlçe ve belde belediyelerinden gelen itfaiye ekipleriyle birlikte, İl Özel İdaresi ekipleri iş makineleriyle söndürme çalışmalarına katıldı. Kısa sürede büyüyen yangın yaklaşık 3 saat sonra kontrol altına alınabildi.

Yangın yerine gelen Bayburt Valisi Cüneyt Epcim ve Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’ de çalışmaları yakından takip ettiler. Yangında ev ve ahırları zarar gören vatandaşlarla görüşen Vali Epcim, Devletimiz ilgili tüm kurumlarıyla vatandaşlarımızın yanındadır. Söndürme çalışmalarına müteakip yapılacak hasat tespitiyle vatandaşlarımızın yaraları sarılacaktır.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.