Demiryolu daha çok konuşulmalı

Ticaret Olmadan Trabzon Olmaz

ORTAHİSAR Belediyesi’nin organize ettiği ve şehrin sorunlarının tartışıldığı açık hava paneli yoğun ilgi gördü. Panele katılan konuşmacıların tamamı Trabzon’un geleceğini ticarette ararken İpekyolu gerçeğinin ışık tutması gerektiğini kaydetti. Konuşmacılar önce lojistik merkezlerin önemine ve ardından demiryoluna dikkat çekti. Demiryolu gelmeden Trabzon’un gelişemeyeceği vurgulandı. Lojistik-demiryolu panelin konusu oldu.

Demiryolu Daha çok Konuşulmalı AÇIK hava panelistleri, şehrin demiryolunu daha çok konuşması gerektiğini, siyasilerin ve STK’ların daha çok gündeme getirmesi gerektiğini belirterek demiryolunun 2018 yılı bütçesine alınmasının çok önemli olduğunu söyledi. Panele Avrasya Üniversitesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Cemal Bıyık, Prof. Dr. Ersan Bocutoğlu, DKİB Başkanı A. Hamdi Gürdoğan, İMO Başkanı Mustafa Yaylalı, MMO Başkanı Şaban Bülbül ile Liman İşletme Müdürü Muzaffer Ermiş katıldı. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105