ENERJİ YATIRIMLARI ARTMALI

Giresun Vakfı Başkanı Ahmet Dokumacı, Türkiye'nin ve dünyanın gündeminde yer elan en büyük gelişmelerin enerji alanında olduğunu belirterek, gelişen ve büyüyen Türkiye'nin önümüzde ki yıllarda gerçekleştirecek olduğu hedeflerinin alt yapısını da enerji yatırımları olduğunu söyledi. Dokumacı, başta Doğu Akdeniz olmak üzere denizlerdeki yatırımların artması talebinde bulundu.

YATIRIMLAR HIZ KAZANDI

Giresun Vakfı tarafından düzenlenen 'İş İnsanları Buluşması' programına iki yüzden fazla iş insanı, sanayici ve enerji alanlarında yatırım ve danışmanlık hizmeti veren, proje uygulayıcı girişimci katıldı.  Toplantıyla ilgili konuşan Giresun Vakfı Başkanı Ahmet Dokumacı, Türkiye'nin ve dünyanın gündeminde yer elan en büyük gelişmelerin enerji alanında olduğunu belirterek, gelişen ve büyüyen Türkiye'nin önümüzde ki yıllarda gerçekleştirecek olduğu hedeflerinin alt yapısını da enerji yatırımları olduğunu söyledi. Başkan Ahmet Dokumacı ayrıca, sadece Türkiye'de değil, dünyada da alternatif, özelliklede yenilenebilir enerji kaynaklarının petrole olan bağımlılığı azalttığını ifade ederek bu konuda son yıllarda ülkemiz genelinde yapılan yatırımların önem kazandığını belirtti.

Anahtar Kelimeler:
GiresunTürkiyeEnerjiVakfı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.