Genç kızı polis kurtardı!

Ölümle yaşam arasında genç kızı polis kurtardı!

Samsun'da, denize düşüp akıntıya kapılan Zehra Güloğuz, ihbar üzerine olay yerine gelen polis memuru Ersin Özbek tarafından kurtarıldı. Özbek, boğulmak üzere olan genç kızı yüzerek kıyıya ulaştırmayı başardı. Samsun'un Atakum İlçesi Denizevleri Mahallesi'ne gelen Zehra Güloğuz (22),edinilen bilgiye göre saat 10.30 sıralarında denize düştü. Olayı gören çevre sakinleri, durumu hemen polise haber verdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

YÜZEREK KIYIYA ULAŞTIRDI

Güloğuz'un akıntıya kapılıp denizde çırpındığını gören polis memuru Ersin Özbek, üniformasını çıkarıp suya atladı. DHA'da yer alan habere göre polis memuru Ersin Özbek, boğulmak üzere olan Zehra Güloğuz'u yüzerek kıyıya ulaştırdı. Bilinci yerinde olan Güloğuz, kıyıda bekleyen sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Zehra Güloğuz'un sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.habertürk

Anahtar Kelimeler:
PolisSamsunAtakum
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.