TERÖRİST GRUBUNA DESTEK VERECEKLER

11 AYRI NOKTADA KAN İZLERİ BULUNMUŞTU 
Karadeniz Açılım Grubu üyesi 4 terör örgütü üyesi 11 Ağustos 2017'de Maçka'da Başçavuş Ferhat Gedik ve Eren Bülbül'ü şehit etmişti. Saldırını ardından kaçan terörist grup Kürtün kırsalında ortaya çıktı. 30 metrede sağlanan sıcak temasta bir terörist yaralandı. Kaçmayı başaran terörist grubu çembere alan güvenlik güçleri, 11 noktada yaralı teröristin kan izlerini buldu. 
TERÖRİSTLER KAÇMAK İÇİN YARDIM İSTEMİŞ 
5 Nisan 2018'de Kürtün kırsalında güvenlik güçleriyle çatışmaya giren terörist grubu bir başka gurubun bölgeden çıkartması için örgütün hazırlık yaptığı tespit edildi. Bir teröristin yaralı olduğu 4 kişiden oluşan örgüt üyelerinin bölgeden çıkmak için yardım istediği ortaya çıktı. Örgütün bölgede sıkışan üyelerini kurtarmak için diğer terörist gurupların bölgeye ulaşarak, mayınlı, bombalı, pusu veya taciz ateşi şeklinde eylemler yapacağı belirlendi.
MASKELEME YÖNTEMİYLE BOMBA TAŞIYACAKLAR 
Terör örgütü üyelerinin patlayıcı maddelerin sevkini sorunsuz gerçekleştirmek için maskeleme yöntemini Karadeniz Bölgesi'nde kullanacağı belirlendi. Örgüt üyelerinin patlayıcı maddeleri, krem kutusu, sakız, oyuncak kutusu, yangın tüpü, kahve poşetleri ve şeker paketleri içerisinde yol kontrol noktalarından geçirmeyi hedefledi tespit edildi. Örgütün patlayıcı maddeyi maskeleme yöntemi ile taşıyacağı bilgisi tüm birimlerle paylaşıldı. 
TERÖRİSTLERİ İZ TAKİP KÖPEKLERİ ARIYOR
Giresun, Gümüşhane ve Erzincan üçgeninde teröristlere yönelik operasyonlar tüm hızıyla sürüyor. 5 Nisan'daki sıcak temasın ardından kaçan terörist grup, iz takip ve bomba köpekleriyle aranıyor. Teröristlerin yakalanması için bölgeye özel birliklerin de gönderildiği öğrenildi. 
TERÖR ÖRÜTÜNÜ ÜÇ KENTİ HEDEF ALDI
PKK terör örgütünün üç kenti hedefine koyduğu ortaya çıktı. Örgütün Nisan 2018 itibarıyla karar alarak, Türkiye'de ve Irak'ta bulunan Türk Silahlı Kuvveleri'ne yönelik eylem planladığı bilgisine ulaşıldı. Terör örgütünün özellikle Diyarbakır, Trabzon ve Tunceli'de eylem yapmak için arayış içerisinde olduğu bilgisi bölgedeki güvenlik güçleriyle paylaşıldı. Terör örgütünün saldırı planladığı yol kontrol noktalarındaki güvenlik duvarının güçlendirilmesi istendi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.